Количка

Количка
Количката е празна.
Начало Контакт

Контакт

      Трейшън електрик ЕООД е частна търговска компания за доставка и продажба на дребно и едро на висококачествени продукти. Портфолиото на компанията е широко и включва продукти от различни сфери, като основно направление в дейността на фирмата са електрониката, електронните устройства и компютърните технологии. 

      Компанията се занимава и с производство на електронни и електрически устройства. Трейшън електрик притежава собствена марка, както и е основен дистрибутор на няколко търговски марки за територията на страната.

      Основен бизнес модел на компанията е да намира, доставя и произвежда най-новите технологични решения за своите клиенти. 

      Клиентът е в центъра на нашата дейност. Трейшън електрик изгражда взаимоотношения на коректност и взаимно доверие с клиенти и партньори като поддържа висок стандарт на работа и обслужване.

      В случай, че имате какъвто и да е проблем при работа с компанията или със закупени продукти, моля свържете се с нас и ние ще ви окажем пълно съдействие за решаване на всяка възникнала ситуация, включително и чрез връщане на артикули и пълно възстановяване на сумата за закупуването им.

      Препоръчваме ви да използвате бутона на Facebook Messenger, намиращ се долу в дясно на нашия сайт. По този начин ще получите най-бърз отговор от нас. В случай, че предпочитате друг начин за контакт, можете да попълните формата по-долу или да позвъните на посочения телефонен номер.

тел.: +359 887 59 79 63

      Моля имайте предвид, че линиите за контакт са претоварени и може да се наложи известно изчакване, ние ще ви върнем отговор при първа възможност. Имате нашата пълна гаранция за решаване на всеки възникнал казус. Предварително благодарим за вашето търпение. 

Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност
Pazaruvaj